Beoordelingen van Pokay Delft

Recente recensies van Pokay Delft

5 sterren na 56 reviews

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

delivery 45min later than expected, no upfront notification

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn poké bowl werd te laat bezorgd maar ik vond dit eigenlijk helemaal niet zo erg. Ik kreeg ook nog eens een gratis drankje met een kaartje erbij waar opstond 'excuses voor de vertraging'. Ik vond dit heel lief en aandachtig en zal zeker nog een keer iets bestellen bij Pokay! Voor de rest was de kwaliteit van het eten naar mijn mening erg goed :)

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, netjes, goed verzorgd

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee van de bowls waren open gegaan tijdens het transport en de inhoud lag verspreid over de papieren zak waar het eten inkwam. Ik raad aan om de bowls beter dicht te tapen in het vervolg.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker! Snel bezorgt en vriendelijke bezorger :)

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten, heel erg lekker, goed veel ingrediënten. En snel geleverd

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokay, lekker vers en erg vol met ingrediënten.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestellng van 1 normale en 1 grote pokebowl ging niet helemaal goed. We ontvingen 2 normaal formaat bowls. Gelukkig een begripvolle manager gesproken die een kortingscode toezegde. Helaas ging het bij het bezorgen ook niet helemaal goed, want een deel van de inhoud van de bowls lag los in de papieren tas omdat de deksels open waren geschoten. We bestellen binnenkort nog een 2e keer. Kijken of alles dan wel goed gaat.

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Poke bowl was heerlijk, dank ook voor het extra losse bakje saus erbij. Bezorging was wel wat minder, ik koos de optie 12:00 uur op de website, dat werd al 12:30 volgens de mail. (Dat kan ik begrijpen omdat jullie pas om 12:00 uur open gaan, maar zorg dan dat 12:00 niet te kiezen is als bezorgtijd.) Uiteindelijk was de bezorger er pas om 12:47. En ik kreeg pas om 13:11 een email dat de bezorger onderweg was. Dat vond ik wel echt minder. Verder was de bezorger zelf heel netjes en vriendelijk bij het afleveren.

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

de Bowls zijn super lekker. Misschien handig om de ingrediëntenlijst alfabetisch op de lijst te zetten en jammer dat het zo koud is in het winkeltje, maarrrr dat houdt alles natuurlijk super vers ;o)

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijke smaakvolle salades. Snelle bezorging. Wat ik alleen nog zou wensen is een salade die ik de dag erop mee kan nemen naar mijn werk, met aparte dressing.

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker snel en makkelijk!

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

UItstekend (zoals altijd)

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas in de prullenbak gegooid

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend lekker

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokay mijn preferred supplier. Tenminste 1x per week. Altijd goed!

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt goede pokebowl

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokébowls met zalm en garnalen allebei heel lekker! Bezorging was zoals aangegeven en snel. Aanrader!

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat de dressing in een klein bakje zit. Het bakje mag zeker groter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van smaak met verse ingrediënten. Nette verpakking en snelle levering. Echt een aanrader!

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2x besteld, 2x netjes op de afgesproken tijd bezorgd en 2x heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel, niet al te duur, lekker

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pokebowl, al een paar keer besteld zeker tevreden over + snelle bezorging.

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Zou nog lekkerder zijn als de zalmstukjes wat kleiner (en vooral dunner) gesneden worden :)

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De poke bowls waren vrij warm. Maar goed, dat is met dit uitzonderlijke weer niet echt te vermijden gok ik. Lekker gegeten!

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke en complete poké bowl. Bezorger kwam 20 minuten na aangegeven tijdstip. Werd ik wel netjes over gebeld.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pokebowls, heerlijke lunch. Bezorger kon het niet vinden, al stond de bedrijfsnaam bij de bestelling aangegeven (en kan je niet missen). Bezorging was daardoor laat.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Binnen 45min ontvangen (wat wel overeenkomt met een drukke zondag). levering ook prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Die bowls zijn echt heerlijk. En supervers en gezond, geweldig!

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top👍

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Was lekker, maar was volgens mij wel meer rijst dan normaal en minder ingrediënten terwijl ik Extra betaal voor extra zalm, dat was jammer.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en zoutarm, helemaal perfect!

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch eten en vriendelijke en professionele medewerker achter de 'bar'. Ga zo door. Ik kom er zeker nog een keer.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pokebowls, vers gemaakt waar we bij stonden. Kom snel weer terug. Idee: crispy chicken?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service Snelle levering Lekkere pokay

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

top. goede prijs en lekker

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het product an sich is super; vooral met bruine rijst en salade als koolhydraat vormt een bowl Pokay één van de gezondste bezorgmaaltijden van Delft. De rauwe tonijn en avocado is heerlijk bovendien. Er was wel een vergissing gemaakt met de bezorging; sausbakjes vergeten en verkeerde soort rijst. Na een belletje is razendsnel de juiste rijst en saus bezorgd. First-time-right delivery zou het 5 sterren maken.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk. Snel klaar en superverse ingrediënten.

, 07-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker!

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke poke bowl voor een leuke prijs. Ik kom zeker terug!

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een paar keer besteld! Super lekker, vind ze echt top !

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen en heerlijk eten. Alleen duurde het meer dan 1 uur voor bezorging. Pas 40 minuten na dat email werd verstuurd met bestselling is onderweg werd het daadwerkelijk geleverd

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Geweldig!

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pokebowl. Enige nadeel....de verpakking. De bestelling aan de deur ontvangen. Bij het openen van de zak kwamen we achter dat de deksels van de bakjes zijn gegaan. Dit tijdens het vervoeren door de bezorger. Een deel van de inhoud die in de tas zat was er uit gevallen. Niet leuk. Een folie over het bakje had dit kunnen voorkomen. Desondanks toch 5 sterren.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absolute aanrader! Heerlijk en gezond, de perfecte combi. Dit wordt een vast adresje voor ons.

Reactie van Pokay:Dank je wel Sanne, tot snel weer!