Beoordelingen van Pokay Delft

Recente recensies van Pokay Delft

5 sterren na 153 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mij is verteld dat ik mijn geld terug zou krijgen ivm de lange wachttijd die niet is aangegeven. Dit is niet gebeurd.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede hoeveelheid mooi opgemaakt smaakte goed bezorging duurde wat lang ivm drukte maar dat werd beloond

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd lekker, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Nog nooit tegen gevallen. We komen hier elke week. Een echte aanrader.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

great service, great food. will come here again

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was niet helemaal goed gegaan bij de toppings, want er waren twee toppings omgeruild. Ook lekten de bakjes met soya saus, wat voor de tweede keer gebeurde. Voor de rest lekker!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pokebowl die snel is afgeleverd, aanrader

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke poke bowls! Iets om heel de dag naar uit te kijken. Thanks!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook dit keer weer goed gegeten. Er waren naar onze beleving nog twee aandachtspunten. De sushi rijst was overgaar en vormde een grote klont. En de tonijn was erg groot gesneden. Jammer dat die komkommers altijd zo snel zijn uitverkocht want dat blijft een toppertje als side-dish.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lunch voor twee ...mjammie heerlijk! Stelt nooit teleur! Én weer een fan gemaakt.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur en 25min na plaatsen van de bestelling kwam deze pas. Gelukkig is het al koud en verschrikkelijk lekker maar wel een teleurstelling dat elke bestelling tot nu toe langer dan een uur moet duren voor het bezorgd wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had een pokebowl , met rijst en salade maar vond de verhouding ( sinds het toch een maaltijd is) rijst/salade wat scheef.....veel sla weinig rijst. Verder was alles heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

+/-65 minuten bezorgtijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat het vrijdagavond was deze keer ruim van tevoren besteld (17:00 met als gewenste bezorgtijd 1900). Dan is het erg jammer als de bestelling toch pas om 19:30 bezorgd wordt. Zoals altijd wel lekker! Kwaliteit van de zalm lijkt verbeterd te zijn, stuk zachter dan de afgelopen paar keer.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Snel en lekker. Goede bezorging.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Pokay is mijn persoonlijke favoriet!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten van Poké bowl, met verse ingredienten. Smaakvol en vult goed!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer fantastisch als altijd! Alleen bakje saus (wasabimayo) was open gegaan tijdens de bezorging. Erg jammer, want die is zo lekker. Idee om de saus alvast over de poké heen te doen ipv los erbij?

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich was het wel lekker, maar de saus en mijn bestek zaten er niet bij!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd hartstikke lekker, stelt me nooit teleur!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als we de bestelde saus hadden gekregen was het een dikke 5 sterren geweest. Het eten is heerlijk. De bezorging is behoorlijk aan de late kant. Nu al 2x in korte tijd langer dan anderhalf uur(!) moeten wachten. Bij de eerste keer kregen we als compensatie een gratis bowl. Das heel netjes maar we hebben toch liever gewoon op tijd ons eten, met het goeie sausje...😏

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

A bowl full of sunshine on a rainy day!! Fris, vers, smakelijk, pittig, heerlijk en gezond. My Pokaybowl!

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker! Hoe krijgen jullie het toch voor elkaar om altijd goede avocado en mango te hebben?

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is hier altijd goed. De bezorging daarentegen was de laatste twee keer erg traag. Je krijgt via de mail een tijdsindicatie van bezorgmoment. Goede service, erg handig. Alleen de laatste twee keer kwam het eten een half uur later dan het aangegeven bezorgmoment. In totaal duurde het meer dan 1.5 uur van bestellen tot bezorging. Wat natuurlijk niet zo gek is op een drukke dag, maar geef dan niet zo'n verkeerde schatting van het bezorgmoment.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog steeds de beste kwaliteit in Delft zonder twijfel. Maar weer tijdens het bezorgen zijn de bakjes met saus open gegaan en zelfs zover dat de tas was gescheurd aan de onderkant dus dat ging helaas lekken. Nog een klein verbeterpunt dus. Verder op en top!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw wat lekker!! Super verse producten en de zalm was om op te zuigen zo zacht. Zo hoort het. Dus wij zeggen bye bye tegen Hayai 🤣

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit van de pokebowl was zoals altijd top. Echter had ik een bowl besteld met half sushi rijst en half sla, maar zat er alleen maar sushi rijst in de bowl. Hierdoor zat de bowl niet zo vol als ik bij jullie gewend ben. Het was lekker maar toch jammer dat de instructies niet volledig waren opgevolgd!

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd en nu ook in Pokay bakjes en Pokay tasjes vergezeld van een attente Pokay Kaart ;o)

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker :)

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As always fresh, generously served and fast service.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was wel okee, is wel eens beter geweest. Bezorging was wel een half uur later dan gevraagd (om 16:30 besteld, bezorgd om 18:00).

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super vers. Alleen 1 vraag, hebben jullie de sesam sauce veranderd?, het is nu dikker en proeft alsof er mayo in zit. Zoja dan is dta geen suces, de originele saus was juist zoooo lekker

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd. Knapperig sprankelend vers! VURRUKKKULUK!

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

-Snelle service -spontane en vriendelijke bezorger :)

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was 45 minuten te laat waardoor we een meer dan twee uur moesten wachten op ons eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushibowl maar bestel ver van tevoren. Bezorging zou 1 uur duren, uiteindelijk na 1:45 werd het bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en super vers! En het ziet er ook zo mooi uit’

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat we nu in het bezorggebied vallen. De pokebowls waren wederom van goede kwaliteit, met lekkere verse ingredienten. Bij 1 ontbrak helaas de Tuna+Salmon, de extra bestelde Shrimp zat er gelukkig wel in. De atjar (zuur) was erg lekker. Bezorging was 20 minuten verlaat.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas half uur later bezorgd dan aangegeven. Pokay ging wel direct bellen met de bezorgservice toen ik erom vroeg. De bezorger hoorde ik zeggen, eindelijk de laatste. Dus waarschijnlijk had ie een flinke ronde voor hij bij mij langskwam. Zonde voor de ervaring want het eten was weer heerlijk!

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De pokebowl was erg lekker. Zelf had ik wel graag de soyasaus al gemengd gehad door de rijst, maar dat is een kwestie van aangeven volgende keer. Helaas zat er ook een haar in de pokebowl, dit was niet mijn eigen :( Kan een keer gebeuren, ik zou er zeker nog een keer bestellen!

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekker en vers.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerder dan gepland bezorgd en de poke bowl was heerlijk!

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en super vers

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet altijd gaat het bestellen bij Pokay goed. Gisteren was hier een uitzondering op. Redelijk op tijd (+6 min) en de bestelling zat nog keurig in de afgesloten schalen. In het verleden maakten we mee dat de deksels open waren gegaan en de inhoud door de tas lag. Kwaliteit is altijd dik in orde. Er lijkt een stijgende lijn in de bestellingen bij Pokay te zitten. Ga zo door!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect as always

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As always super fresh and delicious. Thank you guys for your great work 👍🏻

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pokay bowl gegeten. Smaakte allemaal super vers en dat na 2.5 uur wachten op de bezorging. 18.45 bestellen en pas na 21.15 bezorgd dat was echt veel te lang.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling klopte niet qua gekozen ingrediënten. Tevens moesten we twee uur wachten op de bezorging.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer héérlijk

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snellere bezorging dan verwacht! De zalm was wel erg “visserig” deze keer, maar verder top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling netjes op tijd!! En zoals altijd weer lekker.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote Pokay besteld. Helaas een ander bakje gekregen dan normaal, waar naar mijn idee veel minder in past. Alles was door elkaar geschut en er zaten topings op die ik niet had besteld. Jammer, is al de tweede keer dat dit gebeurt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De grootte van de bakjes saus is wat karig, verder top!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokebowls waren lekker en goed formaat. Maar vorige keren waren ze nog lekkerder. Alsof er iets in het recept is veranderd van o.a. de classic tuna.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker eten maar wel voor de tweede keer het bakje saus vergeten mee te leveren...

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd Vers Altijd Gezond Altijd Heerlijk Pokay is Okay!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!! En redelijk snel bezorgd

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker maar ze was de sausjes vergeten in de zak te doen

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd blij met Pokay, jammer dat ik van de vorige keer een kortingscode heb ontvangen vanwege verkeerd geleverde saus en nu weer niet het gevraagde heb gekregen. Desalniettemin was het wel erg lekker weer!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte weer heel goed

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten vind ik echt heerlijk!! De bezorgtijd kan beter. Dit keer om 17.00 uur besteld en bezorging om 18.30 uur gevraagd. Mijn eten werd om 19.00 uur gebracht. De nieuwe combi van zalm en tonijn is ontzettend lekker en de vis is altijd vers! Qua eten vind ik dit een aanrader!!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en van alles genoeg, Had er een volle buik van en was snel bezorgd Tot de volgende keer

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere en ruime porties!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas al de tweede keer veel te laat!! Verder is het eten erg lekker!!!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super tasty, big portion, fast delivery

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en vers. Wel iets aan de prijs. Daarom des te klantvriendelijker dat je bij deze site geen bezorgkosten betaald (bij thuisbezorgd.nl wel).

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en goed gevuld!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, vers en goede service

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse maaltijd. Goede portionering. Waar voor je geld. Vlotte afwikkeling van de bestelling, niet onnodige extra bestek.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en op tijd geleverd

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zou fijn zijn als we de bestelling eerder kunnen ophalen. We bestellen in onze lunch pauze en soms komen onze afspraken in het gedrang omdat we te laat kunnen eten.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk maar bestelling was niet compleet. Hadden een ginger beer besteld en die zat er niet in. Hinderlijk maar te klein om weer achteraan te bellen....

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker, vers en grote hoeveelheid. Verder ook goede bezorging, precies op tijd.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, maar vond het jammer dat er geen mango in zat (stond wel in beschrijving).

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk! Wat mij tegen valt is de hoge verzendkosten en de kosten voor het gebruik van Ideal. Het restaurant biedt geen mogelijkheid tot een andere betaalwijze dan digitaal. Dan zouden de transactiekosten voor het restaurant moeten zijn wegens gebrek aan keuze.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging binnen de aangegeven 50 minuten en bezorger bleef netjes op 1,5 meter wachten. Het eten was goed verpakt met alles erop en eraan en het was heerlijk! Een echte aanrader!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt top!!!!!!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en goede service

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk maaltijd! en met een persoonlijke note! bedankt Pokay delft

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk eten, beste pokebowl in Delft en omstreken! Goede service en snelle bezorging. Gewoon helemaal goed :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service and super fresh.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en super vers, enorme aanrader!

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

delivery 45min later than expected, no upfront notification

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn poké bowl werd te laat bezorgd maar ik vond dit eigenlijk helemaal niet zo erg. Ik kreeg ook nog eens een gratis drankje met een kaartje erbij waar opstond 'excuses voor de vertraging'. Ik vond dit heel lief en aandachtig en zal zeker nog een keer iets bestellen bij Pokay! Voor de rest was de kwaliteit van het eten naar mijn mening erg goed :)

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, netjes, goed verzorgd

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee van de bowls waren open gegaan tijdens het transport en de inhoud lag verspreid over de papieren zak waar het eten inkwam. Ik raad aan om de bowls beter dicht te tapen in het vervolg.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker! Snel bezorgt en vriendelijke bezorger :)

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten, heel erg lekker, goed veel ingrediënten. En snel geleverd

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokay, lekker vers en erg vol met ingrediënten.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestellng van 1 normale en 1 grote pokebowl ging niet helemaal goed. We ontvingen 2 normaal formaat bowls. Gelukkig een begripvolle manager gesproken die een kortingscode toezegde. Helaas ging het bij het bezorgen ook niet helemaal goed, want een deel van de inhoud van de bowls lag los in de papieren tas omdat de deksels open waren geschoten. We bestellen binnenkort nog een 2e keer. Kijken of alles dan wel goed gaat.

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Poke bowl was heerlijk, dank ook voor het extra losse bakje saus erbij. Bezorging was wel wat minder, ik koos de optie 12:00 uur op de website, dat werd al 12:30 volgens de mail. (Dat kan ik begrijpen omdat jullie pas om 12:00 uur open gaan, maar zorg dan dat 12:00 niet te kiezen is als bezorgtijd.) Uiteindelijk was de bezorger er pas om 12:47. En ik kreeg pas om 13:11 een email dat de bezorger onderweg was. Dat vond ik wel echt minder. Verder was de bezorger zelf heel netjes en vriendelijk bij het afleveren.

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

de Bowls zijn super lekker. Misschien handig om de ingrediëntenlijst alfabetisch op de lijst te zetten en jammer dat het zo koud is in het winkeltje, maarrrr dat houdt alles natuurlijk super vers ;o)

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijke smaakvolle salades. Snelle bezorging. Wat ik alleen nog zou wensen is een salade die ik de dag erop mee kan nemen naar mijn werk, met aparte dressing.

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker snel en makkelijk!

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

UItstekend (zoals altijd)

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas in de prullenbak gegooid

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend lekker

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokay mijn preferred supplier. Tenminste 1x per week. Altijd goed!

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt goede pokebowl

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokébowls met zalm en garnalen allebei heel lekker! Bezorging was zoals aangegeven en snel. Aanrader!

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat de dressing in een klein bakje zit. Het bakje mag zeker groter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van smaak met verse ingrediënten. Nette verpakking en snelle levering. Echt een aanrader!

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2x besteld, 2x netjes op de afgesproken tijd bezorgd en 2x heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel, niet al te duur, lekker

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pokebowl, al een paar keer besteld zeker tevreden over + snelle bezorging.

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Zou nog lekkerder zijn als de zalmstukjes wat kleiner (en vooral dunner) gesneden worden :)

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De poke bowls waren vrij warm. Maar goed, dat is met dit uitzonderlijke weer niet echt te vermijden gok ik. Lekker gegeten!

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke en complete poké bowl. Bezorger kwam 20 minuten na aangegeven tijdstip. Werd ik wel netjes over gebeld.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pokebowls, heerlijke lunch. Bezorger kon het niet vinden, al stond de bedrijfsnaam bij de bestelling aangegeven (en kan je niet missen). Bezorging was daardoor laat.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Binnen 45min ontvangen (wat wel overeenkomt met een drukke zondag). levering ook prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Die bowls zijn echt heerlijk. En supervers en gezond, geweldig!

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top👍

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Was lekker, maar was volgens mij wel meer rijst dan normaal en minder ingrediënten terwijl ik Extra betaal voor extra zalm, dat was jammer.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en zoutarm, helemaal perfect!

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch eten en vriendelijke en professionele medewerker achter de 'bar'. Ga zo door. Ik kom er zeker nog een keer.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pokebowls, vers gemaakt waar we bij stonden. Kom snel weer terug. Idee: crispy chicken?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service Snelle levering Lekkere pokay

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

top. goede prijs en lekker

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het product an sich is super; vooral met bruine rijst en salade als koolhydraat vormt een bowl Pokay één van de gezondste bezorgmaaltijden van Delft. De rauwe tonijn en avocado is heerlijk bovendien. Er was wel een vergissing gemaakt met de bezorging; sausbakjes vergeten en verkeerde soort rijst. Na een belletje is razendsnel de juiste rijst en saus bezorgd. First-time-right delivery zou het 5 sterren maken.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk. Snel klaar en superverse ingrediënten.

, 07-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker!

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke poke bowl voor een leuke prijs. Ik kom zeker terug!

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een paar keer besteld! Super lekker, vind ze echt top !

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen en heerlijk eten. Alleen duurde het meer dan 1 uur voor bezorging. Pas 40 minuten na dat email werd verstuurd met bestselling is onderweg werd het daadwerkelijk geleverd

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Geweldig!

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pokebowl. Enige nadeel....de verpakking. De bestelling aan de deur ontvangen. Bij het openen van de zak kwamen we achter dat de deksels van de bakjes zijn gegaan. Dit tijdens het vervoeren door de bezorger. Een deel van de inhoud die in de tas zat was er uit gevallen. Niet leuk. Een folie over het bakje had dit kunnen voorkomen. Desondanks toch 5 sterren.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absolute aanrader! Heerlijk en gezond, de perfecte combi. Dit wordt een vast adresje voor ons.

Reactie van Pokay:Dank je wel Sanne, tot snel weer!